Kretsaktiviteter / Rosportens Dag

Rosportens Dag

 
Oslo Rokrets’ Rosportens Dag har i mange år vært lagt til NSRs Eskadre-roing fordi også andre roklubber deltar og møter på Solodden. Rosportens dag innebærer en form for konkurranse, oftest en quiz eller blindkart med øyer i Oslo-fjorden, og det trekkes lodd om Concept2 romaskin etter vinterens Åtter Grand Prix.
 
Rosportens Dag 2024 (Invitasjon)
Kalvøya dato?
 
 
Rosportens dag 2023 (Invitasjon)
Kalvøya 4. juni 2023
 
En strålende dag med god deltakelse fra tre klubber: 11 (roende)fra værtsklubben NSR, 12 fra CR, samt fire fra Oslo Roklubb, dertil et par tre stykker over land.

Det var som vanlig god forpleining, grillen var tent, melon, kaker, kaffe sto på bordet. Takk til Brita Børve, tur- og mosjonsjef i NSR.

Torstein Rekkedal hadde lagd quiz som gikk til de astronomiske høyder, Vinner ble NSR lag 2. De fikk 3 redningsvester med hjem. CR fikk likeledes 3 redningsvester som trøstepremie. Oslo Roklubb kom desverre litt for seint til å delta.

Deretter ble det trukket lodd om Concept romaskine etter vinteres Åtter Grand Prix. Og vinneren ble Bærum Roklubb. Vi gratulerer.
 
Hjemturen over Lysaker'n ble som vanlig veldig skvalpete på grunn av mange fritidsbåter. Heldigvis ble det ikke den vindstyrke som Yr hadde truet med.

Velkommen tilbake i 2024